Първи модул от Програма „Да работим заедно“

На 06. и 07.10.2023 г. се състоя първият модул от Обучителна програма „Да работим заедно“ – една от основните дейности по проект „Обществените фондове – двигател за общностно развитие“, изпълняван с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.
С млади хора от Бяла Слатина, Козлодуй и Оряхово разнищихме темите Какво е общност, как работи Подходът за развитие на общността и от какви ресурси се нуждаем, за да работим в подкрепа на развитието на нашата общност.
Нови приятели, добро настроение и вдъхновение са част от положителния заряд, а отговорната работа за подкрепа на Обществените дарителски фондове в трите общини предстои пред младите участници в обучението!
Благодарим за активността и включването на младите хора и на придружаващите ги възрастни младежи – Моника Пеева, Илиян Тодоров и Милена Новак! Благодарим и на хората, които също помогнаха да организираме групите младежи – Таня Ячковска, Христина Цонева, Лили Рашкова!

Подкрепата за Сдружение „Първи юни” е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Сдружение „Първи юни” и не отразяват непременно вижданията на Фондация Америка за България или нейните партньори.

 

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната. Фондацията е плод на успеха на Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: www.us4bg.org.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *