Работни срещи с Кметовете на Общините Бяла Слатина, Оряхово и Козлодуй

В края на юни и началото на юли тази година се състояха срещи с инж. Иво Цветков – Кмет на Община Бяла Слатина, г-н Росен Добрев – Кмет на Община Оряхово, и г-жа Маринела Николова – Кмет на Община Козлодуй, под чиято егида са учредени Обществените дарителски фондове в трите общини.

С тримата управници бяха обсъдени дейности по актуализиране състава на Съветите на Обществените фондове и развитие на техния капацитет, както и предстоящи дейности за обучение на младежи в трите общини, които в бъдеще самостоятелно да организират събития в подкрепа на фондовете.

През септември предстои да се състоят срещи на обновените състави на Съветите, които ще планират дейността си до края на тази и средата на следващата календарна година.

С младежите предстоят поредица от обучения, които ще стартират през октомври.

Благодарим за плодотворните срещи на г-жа Николова, г-н Добрев и инж. Цветков, които за пореден път доказаха, че стоят зад каузата на дарителството и доброволчеството!

Срещите са част от проект „Обществените фондове – двигател за общностно развитие“ на сдружение „Първи юни“, изпълняван с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Сдружение „Първи юни” и не отразяват непременно вижданията на Фондация Америка за България или нейните партньори.

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната. Фондацията е плод на успеха на Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: www.us4bg.org.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *